Prvi u Hrvatskoj: S IFATA u dubrovačku Čistoću

Dubrovačka Čistoća nabavom najnovijeg samohodnog električnog usisavača postala je ponosnim vlasnikom prvog takvog specijalnog stroja u Hrvatskoj.

Specijalni samohodni električni ulični usisavač GM1ze prvi put je predstavljen na svjetskom sajmu komunalne opreme IFAT održanom u Munchenu krajem svibnja ove godine.

Zbog svoje okretnosti, dimenzija i performansi ovaj specijalni stroj kao stvoren je za čišćenje skučenih dubrovačkih ulica. Osim što ostvaruje impresivne rezultate u bržem i lakšem  čišćenju gradskih površina, stroj je iznimno tih u radu te ekološki prihvatljiv.

Čistoća je nabavu ovog stroja osigurala iz vlastitih sredstava, a sve sa ciljem zadržavanja Dubrovnika na vrhu ljestvice čistih europskih gradova.

 

objavljeno 29.06.2016.

NovostiVidi sve

Projekt ReDu – Getaldići obišli Grabovicu i reciklažno dvorište

U sklopu projekta “ReDu-provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika”, a u suradnji s tvrtkom „Čistoća“, učenici drugih razreda Osnovne škole Marina Getaldića posjetili su odlagalište otpada Grabovica i reciklažno dvorište „Pod Dubom“.

Više...

I ja brinem za svoj Grad

U sklopu projekta “ReDu - provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika”, tvrtka Čistoća organizirala je posjet odlagalištu otpada Grabovica te reciklažnom dvorištu u „Pod dubom“ za učenike četvrtih razreda Osnovne škole Lapad.

Više...

U Gružu otvoren javni WC

Čistoća Dubrovnik završila je radove na postavljanju i opremanju novog javnog sanitarnog objekta u Gružu u neposrednoj blizini tržnice, a koji je u petak poslijepodne pušten u funkciju.

Više...