Pomlađujemo vozni park

Realizacijom projekta nabave specijalnog komunalnog vozila za prikupljanje i odvoz otpada obogatili smo i pomladili naš vozni park.

Riječ je o komunalnom vozilu marke IVECO DAILY s nadogradnjom ROSSI – QUBE 5 koji je namijenjen za prikupljanje i odvoz miješanog komunalnog otpada.

Vozilo dužine 5,7 m, širine 2,1 m i visine 2 m opremljeno je motorom usklađenim s normama emisije Euro 6 te zadovoljava najviše ekološke standarde.

Nadogradnja zapremine 5,5 m3 te kapacitet podizača 500 kg čine ga idealnim za podizanje i pražnjenje spremnika od 120 do 1100 litara. Pored toga, vrijeme ciklusa podizanja i spuštanja je 20 sec što predstavlja vrhunski učinak za djelotvorno izvršenje zadataka.

Zbog manjih dimenzija od standardnih komunalnih vozila i tehničkih karakteristika ovo vozilo je idealno za prolaženje uskim dubrovačkim ulicama i teško dostupnim lokacijama.

Nabavom novog vozila kontinuirano podižemo kvalitetu svoje usluge na zadovoljstvo svih svojih korisnika.

 

Dubrovnik, 11.3.2024. godine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NovostiVidi sve

Javni natječaj za radno mjesto Čistač/ica javnog WC-a

Javni natječaj za radno mjesto Čistač/ica javnog WC-a

Više...

Privremena obustava odvoza glomaznog otpada

Tijekom turističke sezone od 15. lipnja do 15. rujna 2024. godine privremeno ćemo obustaviti uslugu odvoza glomaznog otpada na području grada Dubrovnika.

Više...

Odvoz glomaznog otpada iz naselja Trsteno

Obavještavamo stanovnike naselja Trsteno o promjeni termina postavljanja spremnika za glomazni otpad.

Više...