Odvoji i pobijedi na Libertas kupu 2016.

Čistoća provodi niz aktivnosti usmjerenih na edukaciju i informiranju građana o važnosti odvajanja otpada. 

Na finalnoj utakmici Libertas kup 2016. djelatnici Čistoće informirali su gledatelje o važnosti odvojenog prikupljanja otpada kako bi ih potaknuli na jači osobni doprinos u odvajanju otpada. Gledateljima su podijeljene i navijačke palice s natpisima „ODVOJI I POBIJEDI! ZA LJEPŠI I ZELENIJI GRAD“ kojima su bodrili svoje favorite s tribina.

Da sport i očuvanje okoliša idu ruku pod ruku potvrdili su svi sudionici i gledatelji te zaključili da samo zajedničkim trudom i ulaganjem možemo učiniti naš Grad čišćim i zelenijim.

objavljeno 08.10.2016.

NovostiVidi sve

„Otpadomjer“ – novi projekt Čistoće

Tvrtka Čistoća započela je s pilot projektom prikupljanja miješanog komunalnog otpada sa ciljem mjerenja količine odloženog miješanog komunalnog otpada iz domaćinstva.

Više...

Započeli radovi na sanaciji odlagališta Grabovica

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima obišao je u utorak odlagalište otpada Grabovica gdje su započeli radovi na 1. fazi sanacije.

Više...

Eko dan u Josipovcu

U sklopu edukacije o pravilnom odvajanju otpada, djelatnice Čistoće, Lucija Kusalić i Vikica Bautović priredile su u Centru za rehabilitaciju Josipovac mali eko dan njegovim korisnicima.

Više...