Odvoji i pobijedi na Libertas kupu 2016.

Čistoća provodi niz aktivnosti usmjerenih na edukaciju i informiranju građana o važnosti odvajanja otpada. 

Na finalnoj utakmici Libertas kup 2016. djelatnici Čistoće informirali su gledatelje o važnosti odvojenog prikupljanja otpada kako bi ih potaknuli na jači osobni doprinos u odvajanju otpada. Gledateljima su podijeljene i navijačke palice s natpisima „ODVOJI I POBIJEDI! ZA LJEPŠI I ZELENIJI GRAD“ kojima su bodrili svoje favorite s tribina.

Da sport i očuvanje okoliša idu ruku pod ruku potvrdili su svi sudionici i gledatelji te zaključili da samo zajedničkim trudom i ulaganjem možemo učiniti naš Grad čišćim i zelenijim.

objavljeno 08.10.2016.

NovostiVidi sve

Projekt ReDu – Getaldići obišli Grabovicu i reciklažno dvorište

U sklopu projekta “ReDu-provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika”, a u suradnji s tvrtkom „Čistoća“, učenici drugih razreda Osnovne škole Marina Getaldića posjetili su odlagalište otpada Grabovica i reciklažno dvorište „Pod Dubom“.

Više...

I ja brinem za svoj Grad

U sklopu projekta “ReDu - provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika”, tvrtka Čistoća organizirala je posjet odlagalištu otpada Grabovica te reciklažnom dvorištu u „Pod dubom“ za učenike četvrtih razreda Osnovne škole Lapad.

Više...

U Gružu otvoren javni WC

Čistoća Dubrovnik završila je radove na postavljanju i opremanju novog javnog sanitarnog objekta u Gružu u neposrednoj blizini tržnice, a koji je u petak poslijepodne pušten u funkciju.

Više...