Odvoji i pobijedi! Za ljepši i zeleniji Dubrovnik

Čistoća je i ove godine dala svoj doprinos za uspješno održavanje Dubrovačkog polumaratona. 

Našim sugrađanima podijelili su navijačke palice s natpisom sa sloganom kampanije „Za ljepši i zeleniji Dubrovnik“ kako bi bodrili trkače na 2. dubrovačkom polumaratonu.

Inače, Čistoća je uredila trasu trčanja na području Grada, na okrjepnim stanicama kao i na samom startno – ciljnom prostoru na Stradunu postavili su spremnike za komunalni otpad, papir i plastiku kako bi se otpad po prolasku trkača odmah pokupio.

Osim toga djelatnici Čistoće bili su zaduženi za održavanje čistoće cijelog prostora na Stradunu kao i duž same staze, a za brzinu i efikasnost kojom su obavljali svoj posao dobili su samo riječi hvale od strane mnogobrojnih sudionika.

Za sve sudionike polumaratona, bilo da je riječ o trkačima, volonterima ili sudionicima s akreditacijama Čistoća je osigurala besplatno korištenje javnog WC-a na Peskariji i Iza grada preko puta taxi stajališta.

Imajući u vidu da je Dubrovački polumaraton jedina utrka u Hrvatskoj kojoj je krovna europska atletska udruga „European Athletics“ dodijelila maksimalnih 5 zvjezdica za kvalitetu i sigurnost, nije nezanemariv doprinos koji je Čistoća imala u realizaciji istog.

 

objavljeno 02.05.2016.

NovostiVidi sve

Projekt ReDu – Getaldići obišli Grabovicu i reciklažno dvorište

U sklopu projekta “ReDu-provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika”, a u suradnji s tvrtkom „Čistoća“, učenici drugih razreda Osnovne škole Marina Getaldića posjetili su odlagalište otpada Grabovica i reciklažno dvorište „Pod Dubom“.

Više...

I ja brinem za svoj Grad

U sklopu projekta “ReDu - provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika”, tvrtka Čistoća organizirala je posjet odlagalištu otpada Grabovica te reciklažnom dvorištu u „Pod dubom“ za učenike četvrtih razreda Osnovne škole Lapad.

Više...

U Gružu otvoren javni WC

Čistoća Dubrovnik završila je radove na postavljanju i opremanju novog javnog sanitarnog objekta u Gružu u neposrednoj blizini tržnice, a koji je u petak poslijepodne pušten u funkciju.

Više...