Odvoji i pobijedi! Za ljepši i zeleniji Dubrovnik

Čistoća je i ove godine dala svoj doprinos za uspješno održavanje Dubrovačkog polumaratona. 

Našim sugrađanima podijelili su navijačke palice s natpisom sa sloganom kampanije „Za ljepši i zeleniji Dubrovnik“ kako bi bodrili trkače na 2. dubrovačkom polumaratonu.

Inače, Čistoća je uredila trasu trčanja na području Grada, na okrjepnim stanicama kao i na samom startno – ciljnom prostoru na Stradunu postavili su spremnike za komunalni otpad, papir i plastiku kako bi se otpad po prolasku trkača odmah pokupio.

Osim toga djelatnici Čistoće bili su zaduženi za održavanje čistoće cijelog prostora na Stradunu kao i duž same staze, a za brzinu i efikasnost kojom su obavljali svoj posao dobili su samo riječi hvale od strane mnogobrojnih sudionika.

Za sve sudionike polumaratona, bilo da je riječ o trkačima, volonterima ili sudionicima s akreditacijama Čistoća je osigurala besplatno korištenje javnog WC-a na Peskariji i Iza grada preko puta taxi stajališta.

Imajući u vidu da je Dubrovački polumaraton jedina utrka u Hrvatskoj kojoj je krovna europska atletska udruga „European Athletics“ dodijelila maksimalnih 5 zvjezdica za kvalitetu i sigurnost, nije nezanemariv doprinos koji je Čistoća imala u realizaciji istog.

 

objavljeno 02.05.2016.

NovostiVidi sve

„Otpadomjer“ – novi projekt Čistoće

Tvrtka Čistoća započela je s pilot projektom prikupljanja miješanog komunalnog otpada sa ciljem mjerenja količine odloženog miješanog komunalnog otpada iz domaćinstva.

Više...

Započeli radovi na sanaciji odlagališta Grabovica

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima obišao je u utorak odlagalište otpada Grabovica gdje su započeli radovi na 1. fazi sanacije.

Više...

Eko dan u Josipovcu

U sklopu edukacije o pravilnom odvajanju otpada, djelatnice Čistoće, Lucija Kusalić i Vikica Bautović priredile su u Centru za rehabilitaciju Josipovac mali eko dan njegovim korisnicima.

Više...