Očuvanje okoliša i putem moj e-računa

Počev od rujna više od 470 poslovnih korisnika umjesto u poštanski sandučić račun Čistoće dobili su putem servisa Moj-eRačun, odnosno u pretinac elektroničke pošte. 

Prednost ovakvog načina izdavanja računa je smanjenje troškova ispisa, kuvertiranja te dostave računa, a za primatelja e-račun je besplatan i ima status preporučene pošiljke.

Kod mnogih poslovnih subjekata trećinu ukupnog otpada čini papir čija se potrošnja izdavanjem elektroničkog računa znatno smanjuje ali i svrstava tvrtku u red onih koji se brinu o održivom razvoju jer je ekološka komponenta nemjerljiva.

Slanjem elektroničkog računa čuvamo naše šume za buduće generacije.

objavljeno 15.10.2016.

NovostiVidi sve

Projekt ReDu – Getaldići obišli Grabovicu i reciklažno dvorište

U sklopu projekta “ReDu-provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika”, a u suradnji s tvrtkom „Čistoća“, učenici drugih razreda Osnovne škole Marina Getaldića posjetili su odlagalište otpada Grabovica i reciklažno dvorište „Pod Dubom“.

Više...

I ja brinem za svoj Grad

U sklopu projekta “ReDu - provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika”, tvrtka Čistoća organizirala je posjet odlagalištu otpada Grabovica te reciklažnom dvorištu u „Pod dubom“ za učenike četvrtih razreda Osnovne škole Lapad.

Više...

U Gružu otvoren javni WC

Čistoća Dubrovnik završila je radove na postavljanju i opremanju novog javnog sanitarnog objekta u Gružu u neposrednoj blizini tržnice, a koji je u petak poslijepodne pušten u funkciju.

Više...