Novi spremnici za otpad se recikliraju

Čistoća je po prvi put nabavila spremnike za otpad sa međunarodnim RAL certifikatom, izrađene od plastike visoke kvalitete koja se ujedno i reciklira. Proizvod je španjolskog porijekla, a spremnike različitih vrsta i volumena Čistoća će postaviti na mjesta postojećih oštećenih i dotrajalih ali i na lokacije gdje građani trebaju dodatne spremnike za otpad. 

Ukupno 315 novih spremnika, za odlaganje korisnog i komunalnog otpada, bit će postavljeno na lokacije diljem Grada. 

Važno je naglasiti kako će se prilikom postavljanja novih spremnika za plastiku i papir, ostaviti otključani poklopci kako bi građani mogli lakše odlagati odvojeni otpad.

Iz Čistoće skreću pozornost da je važno da građani nakon odlaganja otpada zatvore poklopac spremnika kako bi se spriječilo rasipanje ali i širenje neugodnih mirisa iz istih.

objavljeno 09.09.2016.

NovostiVidi sve

Projekt ReDu – Getaldići obišli Grabovicu i reciklažno dvorište

U sklopu projekta “ReDu-provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika”, a u suradnji s tvrtkom „Čistoća“, učenici drugih razreda Osnovne škole Marina Getaldića posjetili su odlagalište otpada Grabovica i reciklažno dvorište „Pod Dubom“.

Više...

I ja brinem za svoj Grad

U sklopu projekta “ReDu - provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika”, tvrtka Čistoća organizirala je posjet odlagalištu otpada Grabovica te reciklažnom dvorištu u „Pod dubom“ za učenike četvrtih razreda Osnovne škole Lapad.

Više...

U Gružu otvoren javni WC

Čistoća Dubrovnik završila je radove na postavljanju i opremanju novog javnog sanitarnog objekta u Gružu u neposrednoj blizini tržnice, a koji je u petak poslijepodne pušten u funkciju.

Više...