Nastavljamo s obnovom voznog parka

Nabavom novih specijalnih vozila za sakupljanje i odvoz otpada nastavljamo s obnovom našeg voznog parka.

Vozni park pomlađen je novim specijalnim komunalnim vozilom - podizačem marke MAN TGM 18.290 namijenjenim za spremnike zapremnine 5-10 m3, uključujući i press kontejner, te novim komunalnim vozilom s potisnom pločom marke IVECO. Ovo potonje vozilo svojim gabaritima zadovoljava uvjete za nesmetan ulaz u staru gradsku jezgru, kapaciteta je 7 m3, te ostvaruje impresivne rezultate u sakupljanju miješanog komunalnog otpada što ga čini idealnim upravo za uske ulice povijesne jezgre.

Nabava novih specijalnih vozila za sakupljanje i odvoz otpada financirana je putem operativnog leasinga s rokom otplate 5 godina, sa ciljem unapređenja sustava gospodarenja otpadom i pružanja što bolje i kvalitetnije usluge našim korisnicima.

  

U Dubrovniku, 14.09.2022. godine

NovostiVidi sve

Inovativan čistač na električni pogon

Prateći svjetske trendove i inovacije na polju održavanja čistoće javnih površina nabavili smo specijalno vozilo za pranje i čišćenje T17 na električni pogon.

Više...

Nastavljamo s obnovom voznog parka

Nabavom novih specijalnih vozila za sakupljanje i odvoz otpada nastavljamo s obnovom našeg voznog parka.

Više...

Plaćanje računa putem KEKS Pay aplikacije

S ciljem unaprjeđenja usluga, digitalizacije te stalne skrbi o zaštiti okoliša, u suradnji s Erste bankom omogućili smo našim korisnicima da mjesečne račune primaju digitalno u KEKS Pay aplikaciju te ih plaćaju trajno bez naknada.

Više...