Nastavljamo s obnovom voznog parka

Nabavom novih specijalnih vozila za sakupljanje i odvoz otpada nastavljamo s obnovom našeg voznog parka.

Vozni park pomlađen je novim specijalnim komunalnim vozilom - podizačem marke MAN TGM 18.290 namijenjenim za spremnike zapremnine 5-10 m3, uključujući i press kontejner, te novim komunalnim vozilom s potisnom pločom marke IVECO. Ovo potonje vozilo svojim gabaritima zadovoljava uvjete za nesmetan ulaz u staru gradsku jezgru, kapaciteta je 7 m3, te ostvaruje impresivne rezultate u sakupljanju miješanog komunalnog otpada što ga čini idealnim upravo za uske ulice povijesne jezgre.

Nabava novih specijalnih vozila za sakupljanje i odvoz otpada financirana je putem operativnog leasinga s rokom otplate 5 godina, sa ciljem unapređenja sustava gospodarenja otpadom i pružanja što bolje i kvalitetnije usluge našim korisnicima.

  

U Dubrovniku, 14.09.2022. godine

NovostiVidi sve

Obavijest o primjeni Cjenika za usluge po narudžbi

Obavještavamo sve korisnike naših usluga da od 1. listopada 2023. godine započinjemo s primjenom Cjenika za usluge po narudžbi.

Više...

Obavijest korisnicima koji imaju vlastite spremnike za otpad

Sukladno Zakonu o gospodarenju otpadom i Odluci o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada, kao Davatelj javne usluge u obvezi smo svaki spremnik putem kojeg se otpad prikuplja propisno označiti.

Više...

Obavijest stanovnicima Komolca

Dana 21. kolovoza 2023. godine ukida se odlagalište u Komolcu kod kućnog broja 25A .

Više...