Jedini pravi izbor

Jeste li primijetili novi narančasti kombi naše Čistoće za odvoz glomaznog otpada?

Našim građanima ovu uslugu nude i oglašavaju mnogi prijevoznici iako za to nemaju odgovarajuću dozvolu za gospodarenje ovom vrstom otpada. Nerijetko se događa da naši sugrađani naruče odvoz od navedenih prijevoznika, a sljedeće jutro odmah iza kantuna se sretnu sa svojim trosjedom ili namještajem.

Ponavljamo, Čistoća je jedina ovlaštena tvrtka na našem području koja ima dozvolu za prikupljanje i zbrinjavanje ove vrste otpada, a od sada na našim ulicama možete vidjeti i narančasti kombi koji to jasno poručuje.

Riječ je o vozilu utovarnog prostora 13 m3 sa utovarnom rampom što omogućuje brže i efikasnije prikupljanje glomaznog otpada s kućnog praga.

Na ovaj način možda će i naši sugrađani lakše zapamtiti broj na koji mogu naručiti uslugu prikupljanja i zbrinjavanja glomaznog otpada, a to je 0800 606 707 .

 

Dubrovnik; 10.12.2016.

NovostiVidi sve

„Otpadomjer“ – novi projekt Čistoće

Tvrtka Čistoća započela je s pilot projektom prikupljanja miješanog komunalnog otpada sa ciljem mjerenja količine odloženog miješanog komunalnog otpada iz domaćinstva.

Više...

Započeli radovi na sanaciji odlagališta Grabovica

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima obišao je u utorak odlagalište otpada Grabovica gdje su započeli radovi na 1. fazi sanacije.

Više...

Eko dan u Josipovcu

U sklopu edukacije o pravilnom odvajanju otpada, djelatnice Čistoće, Lucija Kusalić i Vikica Bautović priredile su u Centru za rehabilitaciju Josipovac mali eko dan njegovim korisnicima.

Više...