Jedini pravi izbor

Jeste li primijetili novi narančasti kombi naše Čistoće za odvoz glomaznog otpada?

Našim građanima ovu uslugu nude i oglašavaju mnogi prijevoznici iako za to nemaju odgovarajuću dozvolu za gospodarenje ovom vrstom otpada. Nerijetko se događa da naši sugrađani naruče odvoz od navedenih prijevoznika, a sljedeće jutro odmah iza kantuna se sretnu sa svojim trosjedom ili namještajem.

Ponavljamo, Čistoća je jedina ovlaštena tvrtka na našem području koja ima dozvolu za prikupljanje i zbrinjavanje ove vrste otpada, a od sada na našim ulicama možete vidjeti i narančasti kombi koji to jasno poručuje.

Riječ je o vozilu utovarnog prostora 13 m3 sa utovarnom rampom što omogućuje brže i efikasnije prikupljanje glomaznog otpada s kućnog praga.

Na ovaj način možda će i naši sugrađani lakše zapamtiti broj na koji mogu naručiti uslugu prikupljanja i zbrinjavanja glomaznog otpada, a to je 0800 606 707 .

 

Dubrovnik; 10.12.2016.

NovostiVidi sve

Projekt ReDu – Getaldići obišli Grabovicu i reciklažno dvorište

U sklopu projekta “ReDu-provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika”, a u suradnji s tvrtkom „Čistoća“, učenici drugih razreda Osnovne škole Marina Getaldića posjetili su odlagalište otpada Grabovica i reciklažno dvorište „Pod Dubom“.

Više...

I ja brinem za svoj Grad

U sklopu projekta “ReDu - provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika”, tvrtka Čistoća organizirala je posjet odlagalištu otpada Grabovica te reciklažnom dvorištu u „Pod dubom“ za učenike četvrtih razreda Osnovne škole Lapad.

Više...

U Gružu otvoren javni WC

Čistoća Dubrovnik završila je radove na postavljanju i opremanju novog javnog sanitarnog objekta u Gružu u neposrednoj blizini tržnice, a koji je u petak poslijepodne pušten u funkciju.

Više...