Inovativan čistač na električni pogon

Prateći svjetske trendove i inovacije na  polju održavanja čistoće javnih površina nabavili smo specijalno vozilo za pranje i čišćenje T17 na električni pogon.

Opremljen sustavom čišćenja i pranja s tri četke, dva usisna motora, spremnicima za čistu i onečišćenu vodu, dodatnim usisnim crijevom za vodu za teško dostupne površine, ovaj inovativni čistač učinkovito čisti i pere u samo jednom prolazu. Prilikom pranja površine, djelotvorno uklanja preostalu vodu, površinu ostavlja suhom i bez tragova vode, čime se smanjuje rizik od proklizavanja.

Osim što ostvaruje impresivne rezultate u profesionalnom čišćenju javnih prostora, tih je u radu jer nema buke od motora. Svojim gabaritima zadovoljava uvjete za nesmetan prolaz uskim gradskim uličicama i teško dostupnim lokacijama te je ekološki prihvatljiv. Upravo iz navedenih razloga ovo električno vozilo idealno je za održavanje stare gradske jezgre.

Nabavu čistača osigurali smo iz vlastitih sredstava, a sve sa ciljem zadržavanja Dubrovnika na vrhu ljestvice čistih europskih gradova.

 

U Dubrovniku, 19.09.2022. godine

NovostiVidi sve

Inovativan čistač na električni pogon

Prateći svjetske trendove i inovacije na polju održavanja čistoće javnih površina nabavili smo specijalno vozilo za pranje i čišćenje T17 na električni pogon.

Više...

Nastavljamo s obnovom voznog parka

Nabavom novih specijalnih vozila za sakupljanje i odvoz otpada nastavljamo s obnovom našeg voznog parka.

Više...

Plaćanje računa putem KEKS Pay aplikacije

S ciljem unaprjeđenja usluga, digitalizacije te stalne skrbi o zaštiti okoliša, u suradnji s Erste bankom omogućili smo našim korisnicima da mjesečne račune primaju digitalno u KEKS Pay aplikaciju te ih plaćaju trajno bez naknada.

Više...