I'm moving smile

Tri električna vozila atraktivnog talijanskog dizajna marke I'MOVING SMILE novo su pojačanje u redovima Čistoće. Prvenstveno su namijenjena za prikupljanje odvojenog otpada iz košarica te bržu  intervenciju mobilnih timova na teško dostupnim lokacijama.

Tri mala električna diva, savršene agilnosti i funkcionalnosti jednim punjenjem baterije mogu preći i do 130 kilometara, a postižu brzinu od 45 km/h. Sve navedeno čini ih pravim izborom za kratke relacije posebno u urbanim sredinama i po uskim gradskim ulicama.

U odnosu na konvencionalna vozila, električna vozila imaju niz prednosti koje prvenstveno uključuju značajno smanjenje onečišćenja zraka obzirom na nultu emisiju štetnih plinova, kao i smanjenu emisiju buke te su gotovo nečujna prilikom kretanja.

Nova električna vozila iz serije SMILE zbilja poklanjaju osmijeh Gradu!

 

Dubrovnik; 24.12.2016.

NovostiVidi sve

U Gružu otvoren javni WC

Čistoća Dubrovnik završila je radove na postavljanju i opremanju novog javnog sanitarnog objekta u Gružu u neposrednoj blizini tržnice, a koji je u petak poslijepodne pušten u funkciju.

Više...

Obavijest stanovnicima Žuljanske ulice

Obavještavamo stanovnike Žuljanske ulice, koju su do sada otpad odlagali na odlagalištu preko puta zgrade Grawe osiguranja, kako će otpad moći odlagati u spremnike iza RK Minčeta.

Više...

Gradonačelnik primio djelatnika Mimicu

Djelatnik Čistoće Mateo Mimica radeći svoj posao, pronašao je novčanik našeg sugrađanina i vratio mu ga sa čitavim sadržajem.Gradonačelnik mu je u znak zahvalnosti uručio i simboličan poklon.

Više...