I'm moving smile

Tri električna vozila atraktivnog talijanskog dizajna marke I'MOVING SMILE novo su pojačanje u redovima Čistoće. Prvenstveno su namijenjena za prikupljanje odvojenog otpada iz košarica te bržu  intervenciju mobilnih timova na teško dostupnim lokacijama.

Tri mala električna diva, savršene agilnosti i funkcionalnosti jednim punjenjem baterije mogu preći i do 130 kilometara, a postižu brzinu od 45 km/h. Sve navedeno čini ih pravim izborom za kratke relacije posebno u urbanim sredinama i po uskim gradskim ulicama.

U odnosu na konvencionalna vozila, električna vozila imaju niz prednosti koje prvenstveno uključuju značajno smanjenje onečišćenja zraka obzirom na nultu emisiju štetnih plinova, kao i smanjenu emisiju buke te su gotovo nečujna prilikom kretanja.

Nova električna vozila iz serije SMILE zbilja poklanjaju osmijeh Gradu!

 

Dubrovnik; 24.12.2016.

NovostiVidi sve

„Otpadomjer“ – novi projekt Čistoće

Tvrtka Čistoća započela je s pilot projektom prikupljanja miješanog komunalnog otpada sa ciljem mjerenja količine odloženog miješanog komunalnog otpada iz domaćinstva.

Više...

Započeli radovi na sanaciji odlagališta Grabovica

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima obišao je u utorak odlagalište otpada Grabovica gdje su započeli radovi na 1. fazi sanacije.

Više...

Eko dan u Josipovcu

U sklopu edukacije o pravilnom odvajanju otpada, djelatnice Čistoće, Lucija Kusalić i Vikica Bautović priredile su u Centru za rehabilitaciju Josipovac mali eko dan njegovim korisnicima.

Više...