I'm moving smile

Tri električna vozila atraktivnog talijanskog dizajna marke I'MOVING SMILE novo su pojačanje u redovima Čistoće. Prvenstveno su namijenjena za prikupljanje odvojenog otpada iz košarica te bržu  intervenciju mobilnih timova na teško dostupnim lokacijama.

Tri mala električna diva, savršene agilnosti i funkcionalnosti jednim punjenjem baterije mogu preći i do 130 kilometara, a postižu brzinu od 45 km/h. Sve navedeno čini ih pravim izborom za kratke relacije posebno u urbanim sredinama i po uskim gradskim ulicama.

U odnosu na konvencionalna vozila, električna vozila imaju niz prednosti koje prvenstveno uključuju značajno smanjenje onečišćenja zraka obzirom na nultu emisiju štetnih plinova, kao i smanjenu emisiju buke te su gotovo nečujna prilikom kretanja.

Nova električna vozila iz serije SMILE zbilja poklanjaju osmijeh Gradu!

 

Dubrovnik; 24.12.2016.

NovostiVidi sve

Održana radionica u reciklažnom dvorištu u Banićima

U subotu 22.08.2020. god. na lokaciji reciklažnog dvorišta u Banićima održana je informativno-edukativna radionica kako bi se građani educirali o načinu odvajanja otpada i podigla svijest o potrebi odvajanja što više otpada.

Više...

Poziv na radionicu

Općina Dubrovačko primorje i tvrtka Čistoća pozivaju sve zainteresirane građane na informativno-edukativnu radionicu o odvajanju otpada i načinu rada reciklažnog dvorišta.

Više...

Radno vrijeme javnog WC-a u Gružu

Od srijede 19.08.2020. godine ponovo počinje s radom javni WC u Parku Luja Šoletića.

Više...