I sitni otpad se razvrstava

Novi koševi za razvrstavanje sitnog otpada, namijenjeni za odlaganje plastike i papira, postavit će se na najfrekventnijim lokacijama na užem gradskom području, a pretežito je riječ o  autobusnim stajalištima.

Svjesni činjenice da upravo velike količine plastične i papirnate ambalaže završi u košaricama za sitni otpad, Čistoća je napravila korak dalje u prikupljanju ovih vrsta otpada.

Moderni koševi talijanskog porijekla za razvrstavanje, izrađeni su od plastike visoke kvalitete koja se u potpunosti može reciklirati, a specijalno dizajnirani otvori omogućuju higijensko odlaganje  otpada. Unutarnji spremnik koševa u cijelosti se uklanja te omogućuje jednostavno pražnjenje koševa bez rizika rasipanja sadržaja.

Ukupno 50 koševa postaviti će se ovaj tjedan, a sve s ciljem podizanja kvalitete življenja u našem gradu.

 

Dubrovnik; 12.11.2016.

NovostiVidi sve

Projekt ReDu – Getaldići obišli Grabovicu i reciklažno dvorište

U sklopu projekta “ReDu-provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika”, a u suradnji s tvrtkom „Čistoća“, učenici drugih razreda Osnovne škole Marina Getaldića posjetili su odlagalište otpada Grabovica i reciklažno dvorište „Pod Dubom“.

Više...

I ja brinem za svoj Grad

U sklopu projekta “ReDu - provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika”, tvrtka Čistoća organizirala je posjet odlagalištu otpada Grabovica te reciklažnom dvorištu u „Pod dubom“ za učenike četvrtih razreda Osnovne škole Lapad.

Više...

U Gružu otvoren javni WC

Čistoća Dubrovnik završila je radove na postavljanju i opremanju novog javnog sanitarnog objekta u Gružu u neposrednoj blizini tržnice, a koji je u petak poslijepodne pušten u funkciju.

Više...