Čistoća i OB Dubrovnik odvajaju otpad

Donacija stalaka za odvojeno prikupljanje otpada je samo nastavak uspješne poslovne suradnje Uprava OB Dubrovnik i Čistoća. 

Ispred tvrtke Čistoća donaciju je predala direktorica Nataša Gabričević, koja ne skriva zadovoljstvo i veselje što je upravo ravnatelj OB Dubrovnik doc. dr. sc. Marijo Bekić prepoznao važnost odgovornog i održivog gospodarenja otpadom te je ovom donacijom stvorena platforma za buduće aktivnosti s poslovnim partnerima. Ravnatelj Bekić je odlučan u primjeni definicije otpada kao gospodarskog, ekološkog i socijalnog resursa s ciljem da OB Dubrovnik uz smanjenje troškova postavi ljestvicu više u kvaliteti pružanja svojih usluga.    

Ukupno 60 stalaka s pripadajućim vrećicama za razvrstavanje otpada postaviti će se po odjelima bolnice, a različite boje poklopaca na istima upućuju na odlaganje papira, plastike i komunalnog otpada. 

Kao društveno odgovorna tvrtka, Čistoća prepoznaje potrebu ulaganja u zajednicu u kojoj djeluje te je još jednom naglašena važnost provedbe kružnog gospodarenja otpadom, u skladu sa ciljevima EU.

NovostiVidi sve

Projekt ReDu – Getaldići obišli Grabovicu i reciklažno dvorište

U sklopu projekta “ReDu-provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika”, a u suradnji s tvrtkom „Čistoća“, učenici drugih razreda Osnovne škole Marina Getaldića posjetili su odlagalište otpada Grabovica i reciklažno dvorište „Pod Dubom“.

Više...

I ja brinem za svoj Grad

U sklopu projekta “ReDu - provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom Grada Dubrovnika”, tvrtka Čistoća organizirala je posjet odlagalištu otpada Grabovica te reciklažnom dvorištu u „Pod dubom“ za učenike četvrtih razreda Osnovne škole Lapad.

Više...

U Gružu otvoren javni WC

Čistoća Dubrovnik završila je radove na postavljanju i opremanju novog javnog sanitarnog objekta u Gružu u neposrednoj blizini tržnice, a koji je u petak poslijepodne pušten u funkciju.

Više...