Ususret Danu planeta Zemlja

Dubrovačka Čistoća organizira posjete djece reciklažnom dvorištu i na taj način započinje tjedan obilježavanja Dana planeta Zemlje.

U proteklom razdoblju više od 200 djece vrtićke i školske dobi posjetilo je reciklažno dvorište te usvojilo znanja o važnosti odvajanju otpada.

Ovoga puta reciklažno dvorište posjetili su učenici prvih razreda Osnovne škole Marina Držića u pratnji svojih učiteljica. Djelatnici Čistoće objasnili su učenicima kako odvajanjem otpada čuvamo naš okoliš te ujedno pokazujemo koliko volimo i naš Grad. Da bi im posjet reciklažnom dvorištu ostao što dulje u sjećanju učenici su na poklon dobili i majice s vizualom Volim Dubrovnik kojim Čistoća nastoji podići svijet o važnosti odvajanja otpada, aktivnost sve presudniju za održavanje čistog i zdravog okoliša.

 

Dubrovnik, 14.04.2017. godine

 

 

 

 

 

 

 

NovostiVidi sve

Obavijest o obustavi odvoza glomaznog po narudžbi

Obavještavamo naše korisnike da se u razdoblju od 15. lipnja do 15. rujna neće vršiti usluga odvoza glomaznog otpada po narudžbi.

Više...

Čistoća u projektu URBAN-WASTE

Tvrtka Čistoća prepoznata i pozvana kao jedan od važnih dionika u projektu URBAN-WASTE-Urbane strategije gospodarenja otpadom u turističkim gradovima.

Više...

Edukativne radionice o gospodarenju otpadom

U proteklom razdoblju Čistoća je organizirala niz edukacija za svoje poslovne partnere, a riječ je većinom o hotelskim grupacijama, koje su prepoznale potrebu da svojim djelatnicima osiguraju odgovarajuću edukaciju o načinu odvajanja i važnosti primarne selekcije otpada.

Više...