Ususret Danu planeta Zemlja

Dubrovačka Čistoća organizira posjete djece reciklažnom dvorištu i na taj način započinje tjedan obilježavanja Dana planeta Zemlje.

U proteklom razdoblju više od 200 djece vrtićke i školske dobi posjetilo je reciklažno dvorište te usvojilo znanja o važnosti odvajanju otpada.

Ovoga puta reciklažno dvorište posjetili su učenici prvih razreda Osnovne škole Marina Držića u pratnji svojih učiteljica. Djelatnici Čistoće objasnili su učenicima kako odvajanjem otpada čuvamo naš okoliš te ujedno pokazujemo koliko volimo i naš Grad. Da bi im posjet reciklažnom dvorištu ostao što dulje u sjećanju učenici su na poklon dobili i majice s vizualom Volim Dubrovnik kojim Čistoća nastoji podići svijet o važnosti odvajanja otpada, aktivnost sve presudniju za održavanje čistog i zdravog okoliša.

 

Dubrovnik, 14.04.2017. godine

 

 

 

 

 

 

 

NovostiVidi sve

Vatrenima naklon – Čistoći čestitke

Dragi naši sugrađani, dragi gosti, posebno Englezi, danas 12.07. osvanulo je posebno jutro u našem Gradu kao i u cijeloj lijepoj našoj.

Više...

Čistoća postavila 10 novih BigBelly spremnika

Širenjem mreže BigBelly spremnika na javnim površinama u Dubrovniku tvrtka Čistoća i ove godine nastavlja s modernizacijom sustava prikupljanja otpada.

Više...

Obavijest o obustavi odvoza glomaznog po narudžbi

Obavještavamo naše korisnike da se u razdoblju od 15. lipnja do 15. rujna neće vršiti usluga odvoza glomaznog otpada po narudžbi.

Više...