Ususret Danu planeta Zemlja

Dubrovačka Čistoća organizira posjete djece reciklažnom dvorištu i na taj način započinje tjedan obilježavanja Dana planeta Zemlje.

U proteklom razdoblju više od 200 djece vrtićke i školske dobi posjetilo je reciklažno dvorište te usvojilo znanja o važnosti odvajanju otpada.

Ovoga puta reciklažno dvorište posjetili su učenici prvih razreda Osnovne škole Marina Držića u pratnji svojih učiteljica. Djelatnici Čistoće objasnili su učenicima kako odvajanjem otpada čuvamo naš okoliš te ujedno pokazujemo koliko volimo i naš Grad. Da bi im posjet reciklažnom dvorištu ostao što dulje u sjećanju učenici su na poklon dobili i majice s vizualom Volim Dubrovnik kojim Čistoća nastoji podići svijet o važnosti odvajanja otpada, aktivnost sve presudniju za održavanje čistog i zdravog okoliša.

 

Dubrovnik, 14.04.2017. godine

 

 

 

 

 

 

 

NovostiVidi sve

Novo radno vrijeme mobilnog reciklažnog dvorišta Mokošica

Od ponedjeljka 02.10.2017. godine radno vrijeme mobilnog reciklažnog dvorišta Mokošica će biti:

Više...

Korak naprijed u implementaciji BigBelly sustava

Vodeći sustav za pametno upravljanje otpadom na javnim površinama, kojeg je Čistoća implementirala krajem prosinca prošle godine, upotpunjen je sa još 12 dodatnih spremnika.

Više...

Rijeka dubrovačka u odvoji i pokloni osmijeh Gradu

Na području Rijeke dubrovačke postavljene su nove košarice za sitni otpad kao i komplet spremnika za odvojeno prikupljanje papira i plastične ambalaže, s ciljem povećanja stopa odvajanja i ovih vrsta otpada.

Više...