U Gospinom polju postavljeni spremnici za reciklažu

Obavještavamo građane kako je u Gospinom polju, na platou pored teniskih terena,  formirano novo odlagalište otpada na kojemu su postavljeni i spremnici za reciklabilni otpad.

Iz tog razloga spremnici za miješani komunalni otpad, koji su se nalazili na nogostupu prema Sportskoj dvorani, izmješteni su na novu, primjereniju lokaciju.

 

Dubrovnik, 29.01.2021. godine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NovostiVidi sve

Obavijest o pranju javno-prometnih površina

Obavještavamo sugrađane kako će se pranje javno-prometnih površina od Grada preko Gruža do Mokošice (kolnika i nogostupa) pretežno provoditi u noćnim i ranojutarnjim satima te će se na lokacijama radi omogućavanja sigurnog odvijanja prometa postaviti privremena prometna signalizacija.

Više...

Obavijest o pranju ulica

Obavještavamo sugrađane kako će se zbog pranja javno prometne površine u ulici Frana Supila (od Gimnazije do vrata od Ploča) dana 11. kolovoza od 03:00 do 06:00 sati postaviti privremena prometna regulacija.

Više...

Obavijest o radu blagajne

Zbog neophodnih radova na NN mreži i najavljenoga prekida opskrbe električnom energijom, u ponedjeljak, 09. kolovoza, blagajna Čistoće neće biti u mogućnosti raditi sa strankama.

Više...