Rijeka dubrovačka u odvoji i pokloni osmijeh Gradu

Na području Rijeke dubrovačke postavljene su nove košarice za sitni otpad kao i komplet spremnika za odvojeno prikupljanje papira i plastične ambalaže, s ciljem povećanja stopa odvajanja i ovih vrsta otpada.

Uvažavajući prijedloge mještana i predstavnika Gradskog kotara Komolac izabrane su lokacije za postavljanje istih, što će zasigurno pridonijeti još većoj urednosti i čistoći ovoga dijela grada.

Inače, Čistoća kontinuirano obavlja zamjenu starih košarica za sitni otpad novima kao i postavljanje na lokacijama gdje je uočen nedostatak istih. Samo u proteklom razdoblju na preko 48 novih lokacija postavljene su košarice za sitni otpad.

 

Dubrovnik, 02.06.2017. godine

 

 

 

 

 

 

NovostiVidi sve

Vatrenima naklon – Čistoći čestitke

Dragi naši sugrađani, dragi gosti, posebno Englezi, danas 12.07. osvanulo je posebno jutro u našem Gradu kao i u cijeloj lijepoj našoj.

Više...

Čistoća postavila 10 novih BigBelly spremnika

Širenjem mreže BigBelly spremnika na javnim površinama u Dubrovniku tvrtka Čistoća i ove godine nastavlja s modernizacijom sustava prikupljanja otpada.

Više...

Obavijest o obustavi odvoza glomaznog po narudžbi

Obavještavamo naše korisnike da se u razdoblju od 15. lipnja do 15. rujna neće vršiti usluga odvoza glomaznog otpada po narudžbi.

Više...