Palčica u Odvoji i pokloni osmijeh Gradu

 

Djeca iz DV Palčica u pratnji svojih odgajateljica Ivane Špero, Dalije Jurković, Deše Čižek i Lidije Vujnović  posjetili su reciklažno dvorošte Pod Dubom.

Prilikom posjete djeca su doznala što je reciklažno dvorište, gdje se odlažu pojedine vrste otpada i što se dalje s otpadom radi. Djeca su u odgovarajuće spremnike odložila stari papir i ambalažu te naučila zašto je za očuvanje prirode i našega Grada važno brinuti o pravilnom odlaganju otpada i recikliranju.

Na poklon su dobila prigodne majice „Volim Dubrovnik“ koje će ih zasigurno još dugo podsjećati na posjet reciklažnom dvorištu.

 

Dubrovnik, 24.03.2017.

 

 

 

NovostiVidi sve

Vatrenima naklon – Čistoći čestitke

Dragi naši sugrađani, dragi gosti, posebno Englezi, danas 12.07. osvanulo je posebno jutro u našem Gradu kao i u cijeloj lijepoj našoj.

Više...

Čistoća postavila 10 novih BigBelly spremnika

Širenjem mreže BigBelly spremnika na javnim površinama u Dubrovniku tvrtka Čistoća i ove godine nastavlja s modernizacijom sustava prikupljanja otpada.

Više...

Obavijest o obustavi odvoza glomaznog po narudžbi

Obavještavamo naše korisnike da se u razdoblju od 15. lipnja do 15. rujna neće vršiti usluga odvoza glomaznog otpada po narudžbi.

Više...