Odvoji i pobijedi! Za ljepši i zeleniji Dubrovnik

Čistoća je i ove godine dala svoj doprinos za uspješno održavanje Dubrovačkog polumaratona. 

Našim sugrađanima podijelili su navijačke palice s natpisom sa sloganom kampanije „Za ljepši i zeleniji Dubrovnik“ kako bi bodrili trkače na 2. dubrovačkom polumaratonu.

Inače, Čistoća je uredila trasu trčanja na području Grada, na okrjepnim stanicama kao i na samom startno – ciljnom prostoru na Stradunu postavili su spremnike za komunalni otpad, papir i plastiku kako bi se otpad po prolasku trkača odmah pokupio.

Osim toga djelatnici Čistoće bili su zaduženi za održavanje čistoće cijelog prostora na Stradunu kao i duž same staze, a za brzinu i efikasnost kojom su obavljali svoj posao dobili su samo riječi hvale od strane mnogobrojnih sudionika.

Za sve sudionike polumaratona, bilo da je riječ o trkačima, volonterima ili sudionicima s akreditacijama Čistoća je osigurala besplatno korištenje javnog WC-a na Peskariji i Iza grada preko puta taxi stajališta.

Imajući u vidu da je Dubrovački polumaraton jedina utrka u Hrvatskoj kojoj je krovna europska atletska udruga „European Athletics“ dodijelila maksimalnih 5 zvjezdica za kvalitetu i sigurnost, nije nezanemariv doprinos koji je Čistoća imala u realizaciji istog.

 

objavljeno 02.05.2016.

NovostiVidi sve

Odvoz glomaznog otpada s kućnog praga

Obavještavamo naše korisnike kako od četvrtka, 04.06.2020. godine počinjemo s odvozom glomaznog otpada s kućnog praga.

Više...

Obavijest o radnom vremenu reciklažnih dvorišta

Od ponedjeljka 25.05.2020. godine reciklažna dvorišta u Dubrovniku i Mokošici počinju s radom po uobičajenom rasporedu

Više...

Otvaraju se reciklažna dvorišta

Od ponedjeljka, 27.04.2020. počinju s radom reciklažna dvorišta u Dubrovniku i Mokošici

Više...