Održane edukacija za male Primorce

Za male Primorce mjesec lipanj bio je u znaku očuvanja okoliša.

Naime, na poziv Općine Dubrovačko primorje održali smo niz tematskih predavanja i radionica za djecu predškolskog i školskog uzrasta o važnosti odvajanja i zbrinjavanju otpada, ključnih elemenata kada je riječ o očuvanju i zaštiti okoliša.

Učenike osnovnih škola Slano te Primorje u Smokovljanima učili smo kako gospodariti otpadom, o recikliranju i kompostiranju dok smo za mališane Dječjeg vrtića Slano organizirali posjet reciklažnom dvorištu u Banićima.

Podsjećamo, u okviru kampanje  „Cooltura odvajanja otpada“ kontinuirano provodimo edukacije i aktivnosti usmjerene na usvajanje poželjnih navika u postupanju s otpadom te na podizanju razine svijesti mladih o vlastitoj ulozi u očuvanju okoliša.

Briga za okoliš počinje od najranije dobi i traje cijeli život, svjesni su toga u Općini Dubrovačko primorje. Stoga nam je bilo jako drago kada su nas pozvali da održimo edukacije za njihove najmlađe.

 

Dubrovnik, 14.06.2023. godine

NovostiVidi sve

Javni natječaj za radno mjesto Čistač/ica javnog WC-a

Javni natječaj za radno mjesto Čistač/ica javnog WC-a

Više...

Privremena obustava odvoza glomaznog otpada

Tijekom turističke sezone od 15. lipnja do 15. rujna 2024. godine privremeno ćemo obustaviti uslugu odvoza glomaznog otpada na području grada Dubrovnika.

Više...

Odvoz glomaznog otpada iz naselja Trsteno

Obavještavamo stanovnike naselja Trsteno o promjeni termina postavljanja spremnika za glomazni otpad.

Više...