Obavijest - spremnici za glomazni otpad

Zbog nadolazećih blagdana, ovaj mjesec iznimno, spremnici za glomazni otpad u općini Župa dubrovačka bit će postavljeni 27. i 28.12.2022. godine.

U naseljima Bosanka, Osojnik, Brsečine, Zaton, Orašac, Trsteno, Gromača, Mrčevo, Riđica, Kliševo i Mravinjac spremnici za glomazni otpad bit će postavljeni u periodu od 02.01.2023. do 05.01.2023. godine.

U siječnju 2023. g. spremnici će se postavljati po uobičajenom rasporedu, četvrti tjedan u mjesecu, odnosno od 23.01. do 28.01.2023. godine.

Podsjećamo, otvaranjem reciklažnog dvorišta „ispod duba“ i Mokošici spremnici za glomazni otpad ne postavljaju se po gradskim kotarevima buduće je građanima omogućeno odlaganje glomaznog otpada u reciklažnim dvorištima. Spremnici se postavljaju jedino u općini Župa dubrovačka te u gore navedenim naseljima

Ovim putem apeliramo na sve naše sugrađane da se pridržavaju vremena i načina odlaganja glomaznog otpada.

 

U Dubrovniku, 19.12.2022. godine

NovostiVidi sve

Održan ciklus edukativnih radionica na temu odvajanja otpada

U sklopu projekta „Nabava podzemnih spremnika za Grad Dubrovnik“ održan je ciklus edukativnih radionica i predavanja na temu odvajanja otpada.

Više...

Obavijest stanovnicima Ulice Petra Svačića

Dana 24. listopada 2023. godine ukida se odlagalište u Ulici Petra Svačića.

Više...

Poziv na predavanja o odvajanju otpada

U sklopu projekta nabave podzemnih spremnika pozivamo Vas na predavanja o odvajanju otpada koje organiziramo u suradnji s Upravnim odjelom za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika.

Više...