Medicinari posjetili reciklažno dvorište

Učenici četvrtog razreda srednje Medicinske škole Dubrovnik u pratnji profesorice Martine Mikulić posjetili su reciklažno dvorošte Pod Dubom. Stečena znanja na predavanjima iz predmeta Gospodarenje otpadom učenici su konačno mogli primijeniti i u praksi.

Prilikom posjete učenici su dobili važne informacije o pravilnom postupanju s otpadom te odgovore na pitanja koja su se odnosila na rad reciklažnog dvorišta kao i količinama otpada koja se u njemu odlažu. Učenici su imali priliku obići i spremnike za odvojeno prikupljanje otpada te se uvjeriti koliko značajnu ulogu reciklažna dvorišta imaju za održivi razvoj čitave zajednice.

Praksa posjete učenika recikažnom dvorištu i edukacija nastavit će se i dalje a sve sa ciljem podizanja svijesti o zaštiti okoliša i zdravijem življenju.

 

Dubrovnik, 09.03.2017. godine

 

 

NovostiVidi sve

Vatrenima naklon – Čistoći čestitke

Dragi naši sugrađani, dragi gosti, posebno Englezi, danas 12.07. osvanulo je posebno jutro u našem Gradu kao i u cijeloj lijepoj našoj.

Više...

Čistoća postavila 10 novih BigBelly spremnika

Širenjem mreže BigBelly spremnika na javnim površinama u Dubrovniku tvrtka Čistoća i ove godine nastavlja s modernizacijom sustava prikupljanja otpada.

Više...

Obavijest o obustavi odvoza glomaznog po narudžbi

Obavještavamo naše korisnike da se u razdoblju od 15. lipnja do 15. rujna neće vršiti usluga odvoza glomaznog otpada po narudžbi.

Više...