Čistoća i OB Dubrovnik odvajaju otpad

Donacija stalaka za odvojeno prikupljanje otpada je samo nastavak uspješne poslovne suradnje Uprava OB Dubrovnik i Čistoća. 

Ispred tvrtke Čistoća donaciju je predala direktorica Nataša Gabričević, koja ne skriva zadovoljstvo i veselje što je upravo ravnatelj OB Dubrovnik doc. dr. sc. Marijo Bekić prepoznao važnost odgovornog i održivog gospodarenja otpadom te je ovom donacijom stvorena platforma za buduće aktivnosti s poslovnim partnerima. Ravnatelj Bekić je odlučan u primjeni definicije otpada kao gospodarskog, ekološkog i socijalnog resursa s ciljem da OB Dubrovnik uz smanjenje troškova postavi ljestvicu više u kvaliteti pružanja svojih usluga.    

Ukupno 60 stalaka s pripadajućim vrećicama za razvrstavanje otpada postaviti će se po odjelima bolnice, a različite boje poklopaca na istima upućuju na odlaganje papira, plastike i komunalnog otpada. 

Kao društveno odgovorna tvrtka, Čistoća prepoznaje potrebu ulaganja u zajednicu u kojoj djeluje te je još jednom naglašena važnost provedbe kružnog gospodarenja otpadom, u skladu sa ciljevima EU.

NovostiVidi sve

Odvoz glomaznog otpada s kućnog praga

Obavještavamo naše korisnike kako od četvrtka, 04.06.2020. godine počinjemo s odvozom glomaznog otpada s kućnog praga.

Više...

Obavijest o radnom vremenu reciklažnih dvorišta

Od ponedjeljka 25.05.2020. godine reciklažna dvorišta u Dubrovniku i Mokošici počinju s radom po uobičajenom rasporedu

Više...

Otvaraju se reciklažna dvorišta

Od ponedjeljka, 27.04.2020. počinju s radom reciklažna dvorišta u Dubrovniku i Mokošici

Više...