Novosti

Novosti u poslovanju Čistoće pronađite na jednom mjestu.

Lapađani uče odvajati otpad

Edukacijske radionice koje se provode u sklopu kampanje „Cooltura odvajanja otpada“ ovoga tjedna održane su za učenike drugih i trećih razreda OŠ Lapad.

Više...

Obavijest o privremenoj obustavi postavljanja narančastih spremnika za glomazni otpad

Kao i prethodnih godina tijekom turističke sezone privremeno će se obustaviti postavljanje narančastih spremnika za glomazni otpad.

Više...

Cool tjedan u Monti

U sklopu projekta „Cooltura odvajanja otpada“ održane su edukacijske radionice za učenike drugih i trećih razreda Osnove škole Montovjerna.

Više...

Šampioni u odvajanju otpada

U suradnji s Udrugom Deša ovoga tjedna organizirani su posjeti reciklažnom dvorištu „Pod dubom“ za učenike petih i šestih razreda OŠ Ivana Gundulića.

Više...

Održana javna edukacijska tribina o održivom gospodarenju otpadom

U četvrtak, 5. svibnja, u Velikoj vijećnici Općine Župa dubrovačka održana je javna edukacijska tribina o održivom gospodarenju otpadom na kojoj je sudjelovala naša djelatnica Lucija Kusalić kao jedna od stručnih predavačica.

Više...

Mališani iz DV Palčica u posjeti reciklažnom dvorištu

Mališani iz DV Palčica posjetili su reciklažno dvorište „Pod dubom“ kako bi naučili pravilno postupati s otpadom te očuvali našu prirodu i okoliš.

Više...

Obavijest o početku rada mobilnog reciklažnog dvorišta u Općini Župi dubrovačkoj

U srijedu 4. svibnja 2022. godine započinje s radom mobilno reciklažno dvorište u Općini Župi dubrovačkoj.

Više...

Čuvajmo naš planet Zemlju

Ovogodišnji Dan planeta Zemlja tvrtka Čistoća prigodno obilježava u sklopu kampanje „Cooltura odvajanja otpada“.

Više...

Dan planeta Zemlja

Dan planeta Zemlja obilježava se svake godine 22. travnja s ciljem skretanja pozornosti javnosti na opasnosti koje prijete životu na Zemlji zbog porasta globalnog onečišćenja.

Više...

Predstavljen novi sustav gospodarenja otpadom

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i član Uprave tvrtke Čistoća Marko Iveković predstavili su danas budući sustav gospodarenja otpadom na području grada

Više...

Apel: vodimo računa kako odlažemo karton

Gotovo svakodnevno i na velikom broju javnih odlagališta, spremnici predviđeni za miješani komunalni otpad, pretrpavaju se kartonskim kutijama.

Više...

Najmlađi znaju kako odvojiti otpad

U sklopu kampanje „Cooltura odvajanja otpada“ održane su edukacije za još dvije odgojne skupine DV Pčelica, i to za skupinu Mali princ i Sunce.

Više...

Učenici iz Gundulića baš su COOL

Učenici četvrtih i šestih razreda OŠ Ivana Gundulića sudjelovali su na edukaciji o odvajanju otpada u reciklažnom dvorištu „Pod dubom“.

Više...

Odvajanje je Cool - Pčelice znaju kako se odvaja otpad

U okviru kampanje „Cooltura odvajanja otpada“ tvrtka Čistoća proteklog tjedna započela je s edukacijom djece vrtićke dobi, a prva suradnja ostvarena je u DV Mala kuća i centralnom vrtiću Pčelica u Mokošici.

Više...

Završetak provedbe projekta „Nabava komunalnih vozila za odvojeno prikupljanje otpada - ČISTOĆA d.o.o. Dubrovnik“

Provedba projekta „Nabava komunalnih vozila za odvojeno prikupljanje otpada - ČISTOĆA d.o.o. Dubrovnik“ uspješno je privedena kraju 31. ožujka 2022. godine.

Više...